VAKMANSCHAP

De hoge kwaliteit van onze producten is te danken aan de vakmanschap en uitgebreide materiaalkennis die sinds 1985 van generatie op generatie werd doorgegeven. Onze kleding wordt ontworpen in Nederland en vervaardigd op onze eigen productielocaties in Turkije en Azië.

Onze ambitieuze ontwerp- en productieteams zetten hun uitgebreide kennis elk seizoen weer in voor nieuwe ontwerpen. Voor onze collecties gebruiken we een breed spectrum aan leer-, schapenvacht- en wolkwaliteiten die onze kleding een divers karakter geven. Al onze kleding wordt vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zijn gemaakt om seizoen na seizoen van te genieten.

Uniek voor onze branche is dat wij twee derde van ons productieproces in eigen beheer hebben omdat de productielocatie ons eigendom is. Op die manier waarborgen wij de arbeidsomstandigheden en het welzijn van onze medewerkers. Wij gebruiken uitsluitend leer en schapenvacht die bijproduct zijn van de vleesindustrie, en alle productielocaties en leerlooierijen in onze toeleveringsketen zijn aangesloten bij de Leather Working Group (LWG).