RETOURNEREN

Bent u niet helemaal tevreden met uw aankoop?

Geen zorgen, hieronder leest u meer over hoe u uw kleding kunt retourneren.

We hebben een retourbeleid van 14 dagen, wat betekent dat u na ontvangst van uw artikel 14 dagen de tijd hebt om een retour aan te vragen.

Om te worden aangemerkt als retour moet het artikel in dezelfde staat zijn als waarin u het heeft ontvangen, ongedragen en ongebruikt, met prijskaartjes en in de originele verpakking. Bovendien hebt u de kassabon of een aankoopbewijs nodig.

 

Om een retour op uw online bestelling aan te melden volgt u de deze stappen:

- Vul het retour-/omruilingsformulier in dat u bij uw bestelling hebt ontvangen.

- Verpak de retourartikelen samen met het ingevulde retourformulier in een geschikte doos (bijvoorbeeld de doos die u van ons hebt gekregen).

- Plak het adreslabel op uw pakket en lever het af bij uw dichtstbijzijnde DHL Servicepoint

of UPS afgiftelocatie, afhankelijk van het retouradres vermeld op het verzendlabel.

 

Een product retourneren voor retourbetaling is kosteloos. Is het verzendlabel zoekgeraakt, hebt u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met onze klantenservice via customerservice@studio-ar.nl

 

Schade en problemen
Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem direct contact met ons op als het artikel gebreken vertoont, beschadigd is, of als u het verkeerde artikel hebt ontvangen. Wij beoordelen dan wat er nodig is om het probleem op te lossen.

 

Retourbetalingen
Wij brengen u op de hoogte zodra we uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, en we laten u weten of de retourbetaling goedgekeurd is of niet.

Wanneer het retour wordt goedgekeurd ontvangt u binnen 10 werkdagen automatisch het bedrag terug op dezelfde rekening als u gebruikt hebt om het artikel te betalen. 

Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de retourbetaling heeft verwerkt en geboekt.

Zijn er meer dan 15 werkdagen verstreken nadat wij uw retour hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via customerservice@studio-ar.nl