Careers

Marketing & PR (STAGIAIR)

Functieomschrijving & werkzaamheden

We zoeken een ondernemende, nauwkeurige en sociale stagiaire die ons kan ondersteunen met marketing activiteiten en evenementen. 

Projecten & werkzaamheden:

Ondersteunen bij PR & Content strategieën Opstellen van PR & Content plannenOndersteunen bij campagnes met influencersHet visueel aankleden van persberichten en social media postsMeedenken bij brand marketing campagnesOndersteunen bij ‘Corporate PR’ (pluggen van corporate persberichten)Ondersteunen bij organisatie van events en beurzenContentmanagement van social media kanalen Onderhouden en uitbreiden van ons medianetwerkVoor je eigen projecten rapporteer je clippings Je assisteert met het monitoren van onze online verkooppunten

 

Eisen:

Je bent bezig met een opleiding op HBO of WO niveauJe werkt goed in teamverband en bent initiatiefrijkJe bent creatief 100 % inzetJe hebt een liefde voor modeJe hebt geen 9 tot 5 mentaliteitJe kunt goed tegen een hoge werkdruk en stressvolle situaties met vele deadlines en creatieve mensen die allemaal tegelijkertijd om je aandacht vragenOmdat je ook te maken hebt met onze bezoekende stylisten ben je verzorgd, sociaal vaardig en ben je altijd enthousiast

 

 

Profiel werknemer:

We zoeken een enthousiaste stagiaire die sterk in z’n schoenen staat met een sterke affiniteit naar de mode branche. Je werkt doordacht en bent in staat om strategisch, analytisch en conceptueel te denken. Ook heb je praktische handen zodat je de uitvoering van projecten met een glimlach op een creatieve manier aanpakt. Schrijven doe je graag en goed. En in het kader van ‘het oog wil ook wat’, heb je een kritische en creatieve blik de visuele kant van content. 

Locatie:
Badhoevedorp

 

Periode:
voor minimaal 6 maanden

 

Wat bieden wij:
Je werkt samen met creatieve professionals in de mode-industrie. Een stage waar je mee kunt kijken, maar ook veel ervaring op kunt doen. Wij bieden een uitdagende, zelfstandige en hands-on functie in een positieve, dynamische omgeving.

 

Contact:

Stuur jouw motivatie en CV met een profielfoto naar maral@armaleder.nl.